13 dagar

Yess! Min Spanska är äntligen redovisad & jag klarade det. Har inte redovisat spanska på 1 år så om jag inte hade klarat det nu så hade jag fått ig i det, denna terminen också.
Annars är det härligt för idag var sista riktiga skoldagen, efter som att vi praoar nästan hela nästa vecka och sista veckan är det bara massa trams.
Annars är det en väldigt tråkig fredagskväll, gör absolut ingenting. Sätter i alla fall snart på en film så den får tiden att gå.
För övrigt har jag haft fullt upp i veckan de dagarna som jag inte har tränat så har jag varit i stan och så har jag klämt in lite plugg också. Helgen kommer också vara fullpackad med massa skit.
Ha en mysig helg!


cup!

Nu har jag spelat cup fredag, lördag och söndag!
Vi gjorde en väldigt bra insatts efter som att det var väldigt bra lag med, kom 3a i vår grupp så vi gick vidare till c-finalen och den vann vi med 5-4 efter straffar, vilket betyder att vi kom 5a i hela cupen + segern i grupp C.

Nu är jag svin trött! Ska lägga mig tidigt!
Ha det bra!

sony ericsson är dåligt

Jag hatar sony ericsson telefoner. Nu är min sönder igen, fan helt förbannad!
Förutom det så sitter&solar ute i trädgården, riktigt härligt. Ska iväg och spela match mot Brösarp sen, riktigt taggad är jag.

Jag tycker väldigt mycket om min pappa just nu. För han tycker synd om mig för att jag ska behöva cykla överallt i sommar, så vi ska antagligen bo i husvagn nere i beddinge i sommar + att det händer massa annat trevlig i sommar så denna sommaren kommer bli bäst. Så lite glad är jag i alla fall.

Ha det bra!


090517

Nu har precis Elin åkt hem & jag funderar på att plugga lite. Fast jag får ju säga att det lockar inte speciellt mycket.
Tack för ännu en bra helg alla!


bv


puss på dig*





Just dance


Världens sötaste

lördagskväll

Hej!
Äntligen helg! Tycker att jag säger det varje gång det är helg, men det är ju alltid så härligt. Igårkväll så åkte jag och grillade tillsammans med laget, det var väldigt mysigt. Sen spenderades resten av kvällen med hedman&körner.
Nu är det lördag och jag sitter och väntar på elin. Vi ska iväg till beddinge ikväll och umgås med lalle, jonas, jarl, linda och hedman. Sen ska elin sova hos mig.


Nästa vecka kommer bestå av väldigt mycket fotboll
måndag - match
Onsdag - träning
Fredag - cup hela dagen
Lördag - cup hela dagen
Söndag - cup hela dagen


i skolan..

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på a drop in the ocean,har lyssnat på den i säkert flera månader nu.Sitter också och skriver över min krönika till datorn. Idag är det väldigt varmt så jag går bara i shorts och t-shirt,det har jag längtat efter :)
Efter skolan så blir det ingen träning,för det är spelar&föräldrarmöte istället,lite tråkigt faktiskt. Efter det så sticker jag till beddinge och tittar på match & umgås. Sen är det antagligen match imorgon. Nu ska jag plugga vidare!
Ha det så bra!

12 maj

Hejhejhallå!
Finfint väder nu igen! and i like i't.
Äntligen börjar saker och ting gå
lättare i skolan, fast nu är det bara
11 skoldagar kvar innan allting måste
vara färdigt. Idag tar jag det bara lungt,
är svintrött efter helgen&måndagen.
Funderar på att sätta på twilight fast jag
vill ju gärna vara ute i det fina vädret
också.
Ha det så bra!





helgen!

Hejhej!
Haft en superbra helg!
I Lördags började det med att jag åkte till Beddingemarknad med en massa folk. Fast där var lite dött så vi stack ner till stranden. Lite senare på kvällen så började vi grilla korv och sånt.
Fast efter ett tag så blev det lite kallt så vi stack hem till Sofia. Sen blev det lite fotboll&snack och sånt mys. Sen blev det hem till Jonnah, så sov jag där. På Söndagen så åkte jag till Elin och tittade på deras match, dom var jätte duktiga och vann med 3-0. Sen gick vi hem till Elin, så åkte vi till beddinge och träffade människorna igen. Sen hem till Elin och sova där. Idag var det tillbaka till skolan & den är så sjukt tråkig!
Sen stack jag, Elin och sofia till stan. Nu ska jag snart iväg och träna!
Ha det bra! =)

 


bv.


Jag finns här bv men gör aldrig om detta! <3


...

Denna dagen har varit hemsk. Ni kommer
 inte förstå och jag tänker inte berätta. Vill
bara att denna dagen ska försvinna. Känslan
att veta att du kan försvinna och vara för
långt ifrån för att kunna hjälpa dig är hemsk.
Vill aldrig mer vara så nära att förlora dig!


fotboll

Härlig vecka!
Både seger för United, Trelleborg och för oss med hela 9-0!
Även lilla jag gjorde ett mål!
Nu ska jag snart dra mig vidare till sängen. 
  


6 Maj 09

Det bara regnar och blåser! Triist! Nu när man trodde att sommaren skulle komma och så blir det nästan storm.
Nu ska jag snart spela match mot Spjutstorp, fast jag tror att jag ska lägga mig och sova en stund först så att jag pallar med att springa runt på en fotbollsplan.




sucksucksuck.

Skolan är så seg! När man kommer dit får man inget gjort, man vill bara hem och sova! Allt är så tråkigt nu när man har varit i Göteborg redan, för nu har man inget att längta efter förutom sommarlov då. Och Sofia är i Stockholm så henne saknar jag & Elin har jag typ inte träffat på en månad. Och då blir väl ingenting bättre av att det har regnat hela dagen! Fy jag känner att jag bara klagar på allt, haha.
Nu har jag i alla fall kommit hem, och nu ska jag sova eller städa eller plugga. Kan inte bestämma mig, sen om det är bättre väder ikväll, så sticker nog jag och Lina in och ser Tff-Aik men vi tänker inte stå där i regn.
Nu ska jag klaga vidare någon annan stans =)


Hemma från Göteborg!

Hejj! Nu är jag hemma igen. Kom egentligen hem igår men då åkte jag och tittade på Jessicas match så jag hann inte med att sitta här. Hade i alla fall jätte roligt i Göteborg. Roligaste helgen på evigheter. Och vi spelade sjukt bra också. Första matchen vi spelade så spelade vi skit kasst och då blev det 1-1, sen förlorade vi med 4-2 och nästa match med 2-1. Så Fredagen var ingen bra dag. På Lördagen däremot så var vi väldigt taggade för vi ville inte åka hem utan en seger. Så första matchen mot danskarna spelade vi jätte bra och vann med 2-0. Sen sista matchen i gruppspelet skulle vi möta Bele barkeby som låg 1a i gruppen och de hade inte förlorat en enda match. Och tror ni inte att vi spelar så jäkla bra och vinner med 2-1, alla var super duktiga.
Fast tyvärr så gick vi inte vidare, utan vi skulle spelat så hela tiden, för det visade sig sen att bele barkaby vann hela cupen så då hade chansen för oss också varit stor att vinna.
När vi sen kom hem så gick vi in på deras hemsida, där hade dom skrivit om matchen mot oss och där
stod:
Sista gruppspelsmatchen i turneringen mot Klagtorps Tigers blev en kalldusch. Vi försökte, men Tigers var laddade och tända till tänderna. Vi fick inte en lugn stund, och kunde inte hålla oss tillräckligt kalla för att rulla ut de hårt jobbande tigrarna från Skåne.
Haha!
Vi var även på liseberg någon kväll, träffade lite snälla killar, var på universum och en massa annat roligt!

Idag var det jobbigt att ta sig upp, och dra sig iväg till skolan. Man vill gärna bara tillbaka till Göteborg, så bra var det! Bättre blev det inte av att vi hade simning, men jag fick i alla fall VG som jag satsade på. Nu ska jag sova i typ en halv timme, sen ska jag iväg och träna fotboll.
Ha det bra!





RSS 2.0