090630

Måndag
In till trelleborg med elin, handlade lite och så och sen stack vi till dala. Men var inte där så länge det blev väldigt tråkigt väder för att vara på stranden. Stack tillbaka in till stan och underhöll oss där.
Sen kom jag hem och då stod husvagnen på tomten =)
Tisdag
Idag stack jag till svedala med elin och sofia där träffade vi andy, pune och benne. Stack till svedala badet och var där. Lite konstiga saker råkade jag ut för men ändå kul ;)
Imorgon ska vi flytta ut till beddinge =) och på torsdag ska jag och elin klippa oss sen sticker vi nog ut till dala. På fredag ska jag till ystad och sen blir det packa till öland.


090626

Veckan har gått väldigt fort, denise har sovit här sen måndags men nu har hon stuckit. Ikväll blir det in till Trelleborg. och imorgon ska jag träffa Jonnah. Och nästa lördag ska jag till Öland med elin, fyfan vad jag kul det kommer bli. Vi ska vara borta i en vecka. Så jag kan inte säga mer än att sommaren är härlig, fast jag saknar förstås människorna som man inte har hunnit träffa än.
Ha det bra!


090621

Midsommarafton i fredags var super! Dansade och sjöng. I lördags så var det iväg till liseberg med massa folk så det blev väll sömn i 2-3 timmar. Men det var värt det! Idag blev det en låång sovmorgon, sen blev det in till stan en runda. Och ikväll har jag tittat på film med Jessica och Fia!  Det blev " vi hade i alla fall tur med vädert, IGEN " En typsikt svensk film får jag säga. Blir kanske nån mer film ikväll, får se.
Imorgon kommer denise, då får vi hoppas på fint väder så man kan ligga på stranen och bli lite brun. Sen ska denise stanna här några dagar.
Hoppas att er sommar är lika fin som min! =)


SOMMARLOV!

Skolavslutning igår! Äntligen lov säger jag bara.
Första dagen på sommarlovet har jag sovit länge, härligt! Ikväll blir det iväg på två studentfester.


 

 
Såhär såg jag ut igår!

2 dagar

Nu har jag blekt och färgat mitt hår. Så nu är det nästan lika ljust som min vanliga hårfärg, resten fixar solen i sommar =)
Härligt i skolan nu, slutar tidigt varje dag och gör inget när man är där.  Ikväll ska jag spela match. Den allra svåraste i serien. Och de taggar alltid till extra när de möter oss efter som att de är värsta derbyn.
På torsdag är det äntligen skolavslutning.
Härligt! Ha det bra!



RSS 2.0