29de

Hej, idag så blev det skolan men det var faktiskt
helt okej. Snart så ska jag duscha och sånt.
Ikväll så blir det in till Trelleborg och gå på
Palmfestivalen med Denise och henne har jag
saknat riktigt mycket.
Ha det bäst! 




24de

 
Idag så har a-z varit här, vi tittade på film och en hel del annat sen så åkte vi till Beddinge och sen vidare till Sövestad för att spela match.
Vi förlorade ,men vi var ändå riktigt bra.
Skola imorgon och det längtar man inte till precis, haha.
Ha det bäst


23de

  Hejsan!
Idag så har Lina varit här och vi tog bussen till Ystad för att handla lite men det blev ingenting utan vi hyrde bara en film och sen tog vi bussen hem igen. När vi kom hem så satte vi oss och tittade på film, P.s I Love You och den var riktigt riktigt bra. Den måste ni se :)
Och imorgon så är det match mot Sövestad IK och sen på måndag så börjar skolan men jag tycker att sommarlovet har gått alldeles för fort.
Ha det bra!


 

I LOVE YOU TILL THE END

I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end

I just want to tell you nothing
You dont want to hear
All I want is for you to say
Why dont you just take me
Where Ive never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you till the end

I just want to be there
When were caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
Im lost for words dont tell me
All I can say
I love you till the end

20de

Idag så har jag varit och klippt mig och färgat håret, det  blev faktiskt ganska bra. Sen blev det till att titta lite i affärer med Jessica och sen åkte jag hem och packade och så blev det iväg till match mot IK Pandora och det blev 2-1 till dem men vi skulle vunnit, vi hade sån jäkla otur men det är väl bara till att hoppas det går bättre på matchen på Söndag.
Ha det bra!

16de

Idag blev det in till Trelleborg och så handlade jag en del saker :) Och hela kvällen har jag spelat fotboll med Jessica och det ska jag ut och fortsätta med nu. Ha det bra :)

15de

Idag blev det in till Trelleborg och så bussen till Malmö. Så blev det malmöfestivalen med Eva. Och jag fick med mig hem en kofta, öronhänge, halsband och en snygg väska. Sen så blev det bussen hem igen och nu ska jag nog ut en runda sen blir det duschen.


Första inlägget

Vaknade runt 11 av mobilen och gick ner och satte mig vid datorn, snart så ska jag ut en runda och sen blir det duschen när jag kommer tillbaka. Sen så blir det träning, det är riktigt härligt att fotbollen snart är igång på riktigt igen med matcher och sånt. Sen vet jag inte vad som händer senare ikväll kanske umgås med någon det får vi se.

RSS 2.0