28 juli

Hejsan!
Nu har jag precis fixat mig och ska gå till bussen om ungefär 20 minuter. Igår kväll var jag föresten på bio ich såg the proposol. Riktigt bra var den och rolig för den delen också, så om ni inte har sätt den, gör det =)
Nej nu måste jag sticka, puss!


träning

suck, kom precis på att träningen imorgon är kl 10 på morgonen?? :O är ju svin trött och nu kan jag inte sitta uppe halva natten som jag hade tänkt. För jag måste fixa skjus, packa till husvagnen och åka till husvagnen för där är benskydden och skorna, hm! Jobbigt om något!

Helgen!

Igår blev jag äntligen 14 och jag hade en toppen dag! Tack vare elin som planerade hela min dag, gulligt ** och såklart av alla andra också. Fick en ny mobil, vilket behövdes efter som att den andra var i sönder och en massa andra fina presenter =)
Idag så vaknade jag upp hemma med elin, då vi satte igång att titta på film. Sen stack vi till grannen och badade och ikväll var vi och tittade på trelleborg mot göteborg. Sen stack jag iväg till katta. Nu har jag precis kommit hem. Är svin trött! Nu sätter jag nog igång en film eller något. Imorgon flyttar jag ut i husvagnen igen.
Ha det bra =)

22 juli

Hejsan!
Tänke bara berätta att jag flyttade ut i husvagnen igen i söndags =) idag träffade jag några vänner i stan har även tränat. Börjar komma igång lite nu i alla fall nu, det är svårt efter ett uppehåll då man tappat kontidionen och så vidare. Nästa torsdag är det äntligen fotbollscup =) sen var det till amalfi med familjen och äta pizza.
Ha det bra =)

Mest för att jag typ aldrig pallar lägga in här mer ;)

16 juli

Nu har jag precis varit i smyge och ätit mjukglass, gott. Nu ska jag gå över till fia och bada.
Imorgon ska jag städa och jobba. På Lördag kommer släkten och firar mig. På Söndag flyttar jag ut till husvagnen igen :)

Igårkväll var Elin här och Sofia också, mysigt. Först satt vi ute och snackade och åt en massa chips och sen in och titta på en massa filmer.
Ha det fint =)


15 Juli

Idag blir det jobb, om jag pallar rättar sagt. Ikväll kommer Elin så ska vi bara ligga och glo på massa filmer =)



Hemma från Öland

Nu är jag hemma från en toppen vecka på öland tillsammans med elin. Vi har haft en massa kul som vanligt.
Denna veckan bor jag inte i husvagnen, lite trist faktiskt men det går.
 






Här var några av bilderna från Öland! =)

090701

Ikväll flyttar jag till husvagnen i beddinge, inget internet där än får det kanske sen så länge så får ni nå mig på mobilen =)


RSS 2.0