Göteborg!

Tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag sticker till Göteborg.
Nu måste jag packa det sista och sen sticka dessutom så är jag
världens sämsta på att packa, för jag vill ha med mig allt, så jag
har typ 3 väskor, haha!

Ha en bra valborg & helg!



29 April 09

Snart är även kära april slut. Tiden går så sjukt snabbt, när man har roligt, haha.
 Men det har väl inte varit världens bästa månad precis, men den försvinner snabbt ändå, och det är väll tur. Nu har jag i alla fall precis kommit hem från stan. Jag köpte ett par svarta ballerinaskor. Ikväll blir det ingen fotboll för det är inte smart med en stukad fot. Dessutom är det en jäkla tur att jag är målvakt på innebandyn annars hade jag väll inte kunna följa med till Göteborg. Nu ska jag nog snart sätta mig ner och plugga med lite engelska. Sen sticker jag nog in till Katta en runda, för jag ska närmligen låna hennes luftmadrass.

Hade även musik prov i skolan idag och jag kunde nadda, och jag tycker att om man inte vill kunna skilja på olika musik instrument och de olika grupperna så ska man inte behöva det för det är as svårt.

Ha det bra!


Y es por ti que late mi corazõn

Uschusch! Igår var det ingen bra dag. Allting gick dåligt både i skolan och på träningen. Dessutom så var jag osmart och stukade foten på träningen och på ett väldigt klumpigt sätt, vilket som är typsikt mig.
Nu har jag i alla fall precis kommit hem från stan. Handlade ett par shorts, ett svart linne, en vit tröja och trosor. Nu ska jag iväg och träna, kanske inte så smart med en stuckad fot men jag gör det ändå.
Ha det bra! =)


road trip

Haha nu har jag precis kommit hem från min lilla road trip med jessica ;) Vilket betyder att vi stack till Sövde igår och sov där. Igår spelade jag även match, vi vann med 5-2 vilket betyder att vi fortfarande är obesegrade hittentills. Sen stack jag till malmö igår och provade målvaktskläder, vet inte riktigt om jag blev nöjd inu.

Nu ska jag ut i det fina vädert och jobba på solbrännan =)


my time whit you

Hallåhallå!
Fy fan härligt väder det är idag :)) Riktigt härligt alltså!
Skola idag som vanligt, pluggade med bild hela dagen efter som att den skulle lämnas in idag. När jag kom hem så var jag dukitig och städade. Nu har jag precis ätit och varit ute en runda i det finfina vädert. Ikväll blir det nog ut och träffa någon. Äter kanske en glass i smyge eller något? Sen imorgon blir det upp tidigt för att samlas i Skurup redan halv 10. Så blir det match mot Genarp i Genarp. Efter det så åker jag in till malmö och prövar ut nya målvaktskläder, vilket som verkligen behövs inför Göteborg. Sen sticker jag förhoppningsvis till Elin på kvällen.
Ha en mysig helg, allihopa!


Så här såg jenni ut idag!



090421

Hejj!
Nu sitter jag och pluggar Engelska. Sticker iväg på träning om typ en timme.
Längtar även ihjäl mig till nästa Torsdag efter som att då sticker jag med innebandyn till Göteborg för att spela cup! :) Torsdag - Söndag ska vi vara där. Så blir det lite liseberg och sånt trevligt.
Ha det gött! =)


090421

Hallåhallå!
Efter skolan stack jag och Sofia en runda till stan, väldigt mysigt. Blev lite små köp och lite god glass. Nu har jag väldigt stressigt så däför blir det ett snabbt inlägg, ska iväg och träna innebandy snart liksom.


Funderar på att köpa denna klänningen och ha den på skolavslutningen!

Jag vill glömma dig!

Hejsan!
Hade en väldigt trevlig helg. Förutom att lördagen var min otursdag. Grahh jag blev så jävla förbannad. Om ni vill veta så glömde jag att titta buss tidstabellen när jag skulle iväg. Så när jag väl tittat så visar det sig att bussen gick om 40 minuter, 4 km från mitt hus och nästan storm ute. Om det då är någon som kommer ihåg hur mycket det blåste i lördags så borde ni tycka synd om mig, för jag hade verken fixat mig eller någonting. När jag förvånande hann komma till böste i tid så bestämmer jag mig för att gå och ställa cyklen på andra sidan vägen. Och precis när jag vänder mig för att gå tillbaka tror ni inte att buss jävlen var 5 minuter för tidig och körde rakt förbi. Och där stod jag och då fick jag cykla tillbaka i den jävla vinden igen. Haha, vaddå otur?
Lördags kvällen spenderades i alla fall inne i Trelleborg. Och sen var det upp tidig på Söndag och spela innebandyn match mot små killarna alltså p.98. Vi vann med 10-3 även om vi spelade skit kasst, så det var ganska bra.
Idag var det tyvärr tillbaka till skolan, blev bara plugg,plugg och plugg. Tråkigt!
Ha det bra! :)

Bilder från matchen i fredags, men hinner bara lägga in två!



Fredags kväll!

En mysig fredag idag. Först skolan, där jag som vanligt pluggar ihjäl mig med Engelska. 
Nu har jag precis kommit hem från fotbollsmatch, skit härligt väder att spela i. Vi mötte Tomelilla och vann med 10-0 =) En bra insats av alla!

Bilder kommer nog imorgon eftermiddag efter som att bloggen hackar sig nu.

Ha det bra!


Torsdag!

Hejsan!
Äntligen börjar allting bli lite bättren för min del =) Så nu fick jag lust att bli social här igen. Veckan har varit ganska okej. Måndes då sista lov dagen. Den tillbringades med Elin för hon hade sovit här från i Söndags. Det var en jätte mysig kväll för vi gick ut och la oss på stutsemattan så lyste stjärnorna och sånt. Så låg vi där med typ 100 filtar och kuddar tillsammans med min bärbara DVD och tittade på film. Det som kanske inte var lika mysigt var att det var cirka 4 grader varmt eller ska jag rättarsagt kallt? Haha! Veckan har bestått av en massa plugg i skolan men Sofia följde med hem till mig i Tisdags och igår tränade jag fotboll.
Nu har jag i alla fall precis kommit hem från skolan. Nu ska jag plugga lite med den tråkiga engelskan och sen blir det iväg på innebandy träning. Typ en vecka sen så det ska faktiskt bli härligt.
Ha det bra! =)


090410

Hejsan!
Nu kom jag precis hem från Malmö. Hittade jätte mycket fint :)
- En svart tröja ( på bild )
- Vit hoodie
- Short klänning
- 2 halsband
- Trosor
- Lösnaglar

Nu ska jag fixa med lite smått och sånt och ikväll kommer Denise.

Ha en mysig Fredagskväll!




090409

Hejsan!
Jag känner att det var några dagar sen sist. Men jag har haft fullt
upp tisdag,onsdag och torsdag. Denise sov här tisdag till torsdag
och idag kom Elin hon åkte hem typ halv 9. Nu ska jag snart nanna
ska upp 8 imorgon och då blir det iväg till malmö och shoppa =)
Härligt med lite nya kläder i gaderoben nu till våren.

Jag och denise tog lite bilder som jag också lägger upp =)

Ha det bra!


DENISE


DENISE


JENNI


JENNI

Looov :D

Hallåhallå!
Nu sitter jag och väntar på att Denise ska komma. Precis tagit mig en dusch och fixat mig.
Sitter också och hoppas på att solen ska titta fram och att det ska sluta blåsa, så blir det perfekt väder.
Igår så blev verken att åka in till stan en runda eller att träna. Så det blev en lat-dag stannade faktiskt kvar i sängen hela dagen och tittade på one tree hill. 

Ha det så bra =) 

Lördag =)

God morgon allihopa =)
Jag har precis kommit hem från fotbolls matchen. Vi förlorade med 3-2 så vi gick inte vidare men vi spelade i alla fall bra.
Nu ska jag göra mig lite pasta och sen ska jag hoppa in i duschen. Härligt väder idag igen och jag älskar det, fast lite jobbigt var det ju att spela fotboll i 16graders värme men ändå =). Senare idag så kommer a-z hon blir här till imorgon. Ha en mysig lördag allihopa =)

Fredag och helg =)

Sitter i skolan och väntar på att S ska redovisa. Idag har det hänt ganska mycket. Både prov, lämnat in So och lab. Fast provet hade inte kunnat gå sämre. Har inte haft tid att plugga med det så jag kunde absolut ingenting.
Snart sticker jag och S och möter E vid bussen sen sticker vi till stan en runda. Härligt i detta fina vädert. Imorgon ska jag spela DM match för vi gick vidare, nervöst! Första matchen på gräs också och det är alltid så himla härligt =)
Ha en mysig dag!


Våren på väg?? =)

Hejsan hoppsan!
Har precis kommit hem från en tråkig skoldag med bara en massa pluggande. Blev i alla fall helt klar med so-n och det blev nog ganska bra också.
Väldigt Härligt väder idag, så för ovanlighetens skull cyklade faktiskt jag till skolan idag. Jag verkligen hoppas att det ska bli en sommar full med värme och sol och inte en sån tråkig och mulen sommar som förra året.
På rasten idag så satt jag och S på en bänk utanför skolan och det var härligt att det var så pass varmt.
Nu ska jag i alla fall göra mig en hallon smothiee och så ska jag öva inför provet imorgon. Sen blir det iväg på träning.
Ha det bra! =)


Så här såg Jenni ut idag!


...



DET ÄR NOG INTE MENINGEN ATT DET SKA VARA ENKELT!


KAN MAN VARA SNYGGARE?



 


Jenni är väldigt sugen på lite lov!

Äntligen är jag klar med Medeltiden, nu är det bara Islam och Kristendomen kvar. Även min labrapport är klar så idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Nu slutar jag om 20 minuter så nu tog jag mig lite rast.  Ikväll ska jag till Skurup och träna fotboll och nu när jag kommer hem så ska jag nog plugga lite annars så får jag se vad som händer.

Vad ska ni göra ikväll då? =)


RSS 2.0